55.Kuruluş Yıldönümü-Ağaç Dikme Etkinliği

Değerli Ankara Patoloji Derneği üyeleri,

Ankara Patoloji Derneği nin 55. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle 22 Nisan Cuma günü saat 14:00’de İncek’te bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Şule Çet Parkı‘nda ağaç dikme organizasyonumuz olacaktır.

Ne mutlu bize ki bu özel organizasyonu 50 engelli çocuğumuzla birlikte ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayarak yapacağız.

Organizasyonumuza tüm patologlar ve çocukları davetlidir.

Büyükşehir Belediyesi’ne destekleri için çok teşekkür ederiz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şule Çet Parkı hakkında detaylı bilgiye buradan da eribilirsiniz.

Değerli Üyemiz

Dernek faaliyetlerinin daha verimli yürütülebilmesi için https://ankarapatolojidernegi.org sitemizden "Üye işlemleri" sekmesini kullanarak APD Bilgi Yönetim Sistemine kaydolmanız gerekmektedir.

TC kimlik no kullanarak Şifre Gönder / Parolamı Unuttum butonu ile şifrenizi almanız ve üyelik profilinizi güncellemeniz beklenmektedir.

Telefon numaranızın değişmiş olması durumunda info@ankarapatolojidernegi.org mail adresine yeni telefon numaranızı gönderdiğiniz taktirde sistemde ilgili değişiklikler yapılacaktır.

APD Bilgi Yönetim Sisteminde "Ödemelerim" sekmesinden senelik aidatınızı ödeyebilirsiniz.

1 sene içinde APD Bilgi Yönetim Sistemine kaydolmayan ve üyelik aidatını ödemeyen üyelerimizin üyelikleri askıya alınacaktır.