Burs Başvuru

ULUSAL PATOLOJİ KONGRESİ KATILIM DESTEĞİ

Ankara Patoloji Derneği, araştırma görevlisi üyelerine 32. Ulusal Patoloji Kongresi için katılım desteği verecektir.

Başvuru şartları:

• Ankara Patoloji Derneği üyesi olmak
  • Asistan olmak
  • Kongrede ilk isim sözlü bildirisi bulunmak

Burs desteği erken kayıt ücreti (1.750 TL) şeklinde olacak ve 15 kişi ile sınırlandırılacaktır.

Başvurular 10 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecektir.

Başvurular Ankara Patoloji Derneği yönetim kurulunca değerlendirilecektir.

Destek için Ankara Patoloji Derneği sekreterliğine (info@ankarapatolojidernegi.org) gönderilmesi gereken belgeler:

1. Bildiri özeti
  2. Kongre bilimsel sekreteryası tarafından gönderilen bildiri kabul belgesi
  3. Kayıt belgesi
  4. Araştırma görevlisi olduğuna dair belge

Değerli Üyemiz

Dernek faaliyetlerinin daha verimli yürütülebilmesi için https://ankarapatolojidernegi.org sitemizden "Üye işlemleri" sekmesini kullanarak APD Bilgi Yönetim Sistemine kaydolmanız gerekmektedir.

TC kimlik no kullanarak Şifre Gönder / Parolamı Unuttum butonu ile şifrenizi almanız ve üyelik profilinizi güncellemeniz beklenmektedir.

Telefon numaranızın değişmiş olması durumunda info@ankarapatolojidernegi.org mail adresine yeni telefon numaranızı gönderdiğiniz taktirde sistemde ilgili değişiklikler yapılacaktır.

APD Bilgi Yönetim Sisteminde "Ödemelerim" sekmesinden senelik aidatınızı ödeyebilirsiniz.

1 sene içinde APD Bilgi Yönetim Sistemine kaydolmayan ve üyelik aidatını ödemeyen üyelerimizin üyelikleri askıya alınacaktır.